• Връчиха годишните награди за постижения в икономиката

  Връчиха годишните награди за постижения в икономиката

  За 24-ти пореден път вчера бяха връчени традиционните годишни награди за постижения в икономиката

  Връчиха годишните награди за постижения в икономиката

  С бронзови статуетки "Хермес", дело на известния скулптор Ставри Калинов, плакети и грамоти, бяха наградени победителите в Класацията на Българската търговско-промишлена палата /БТПП/ "Топ 100 фирми, водещи в икономиката на страната" - издание 2017, съобщиха от БТПП.

  В трите категории: изменение на нетните приходи от продажби за периода, максимална величина на печалбата на 100лв. собствен капитал и максимална величина на печалбата на 100лв. пригоди от продажби, победители станаха съответно „Агрофарм“ ООД, „Дженерал Дистрибюшън“ АД и „Джаимекс“ АД

  На церемонията, която се състоя вчера в столичния хотел "Балкан", с годишни награди бяха отличени и посланика на Република Корея Шин Бунам, търговски представител, регионална търговско-промишлена палата, браншова организация, медия и журналист, посочиха от търговската палата.
  На тържеството присъстваха представители на държавните институции, дипломатическите мисии, акредитирани у нас, членове на БТПП, браншови организации, регионални търговско-промишлени палати (камари), партньори на Палатата от страната и чужбина.

   

  бизнес новини икономика годишни награди хермес

  Оценка на новината

  5.00