• Форумът „Шумът на парите“ 2019 с фокус върху личните финанси и технологиите

    Форумът „Шумът на парите“ 2019 с фокус върху личните финанси и технологиите

    Събитието ще се проведе на 16 и 17 април в зала 6 на НДК и е със свободен достъп

    Форумът „Шумът на парите“ 2019 с фокус върху личните финанси и технологиите

    Юбилейното десето издание на „Шумът на парите“ ще продължи два дни и щe акцентира върху тeмите, cвъpзaни c финaнcи, инвecтиции, имoти и бaнĸи. Застъпена е и тeмaтa зa oбpaзoвaниeтo, и c ĸaĸви пpoблeми и нyжди ce cблъcĸвaт paбoтoдaтeлитe в тъpceнe нa ĸaдpи.

    Първият ден на десетото издание на "Шумът на парите" стартира с панел „Лични финанси“. В дискусията ще участват Никола Янков - управляващ партньор и председател на Съвета на директорите на "Експат Капитал", Ангел Хаджийски - председател на Съвета на директорите на ИП "Капман", Явор Ачев - мениджър за България на "Амунди Асет Мениджмънт", Николай Генчев - главен изпълнителен директор на ЗК "УНИКА" АД, Анатоли Георгиев - изпълнителен директор на "Агрион", Иван Кутлов - председател на Българската дилърска асоциация, и независимият финансов експерт Димитър Цонев.

    По време на втория панел „Двигатели на растежа“ ще научим какви са перспективите пред икономиката ни на прага на Еврозоната, и как едни от най-големите компании в България разрешават проблемите си с липсата на работна ръка. Отговорите на тези въпроси ще чуем от главните икономисти на "Уникредит Булбанк" и Българската банка за развитие - Кристофор Павлов и Илия Лингорски, както и от изпълнителния директор на "Алкомет" - Хюсеин Йорюджю, и Светлана Георгиева - ръководител „Набиране и подбор на персонал“ в "Идеал Стандарт – Видима" АД.  Директорът на EMAG за България - Андрей Попеску, пък ще ни разкаже за предизвикателствата пред онлайн търговията у нас.

    Първият ден на събитието ще завърши с дискусия, посветена на  технологиите, с участието на част от гигантите в сектора – А1, Нетера, Булпрос и Viber. Ще научим още кои са десетте неща, които ще променят живота ни през следващото десетилетие, както и какво е бъдещето на социалните мрежи и дали е опасен изкуственият интелект.

    технологии финанси банки имоти инвестиции образование "Шумът на парите"

    Оценка на новината

    0