• Пътната агенция стартира обществена поръчка за избор на проектант за 46 км от АМ „Хемус“

    Пътната агенция стартира обществена поръчка за избор на проектант за 46 км от АМ „Хемус“

    Бъдещият участък от магистралата, който трябва да се проектира, е след връзката с пътя Русе - Велико Търново в посока Търговище

    Пътната агенция стартира обществена поръчка за избор на проектант за 46 км от АМ „Хемус“

    Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за изработването на разширен идеен проект за над 46 км от АМ „Хемус“ след връзката с пътя Русе - Велико Търново в посока Търговище. Бъдещият изпълнител ще трябва да изработи разширен идеен проект и да направи пълни инженерно-геоложки проучвания и Парцеларен план за участъка след връзката с пътя Русе - Велико Търново до пресичането с път Бяла - Търговище. Срокът за подаване на офертите е до 17:30 ч. на 24 юни 2019 г., а отварянето им е на следващия ден.

    Обществената поръчка е в две обособени позиции:

    В обособена позиция №1 е участък с дължина 22.2 км – между пресичането с пътя Русе - Велико Търново и пресичането с пътя Полски Тръмбеш - Царевец. Индикативната стойност е 3 308 000 лв. без ДДС. В обособена позиция №2 е участък от 24 км: обхватът му е от пресичането с пътя Полски Тръмбеш-Царевец до пресичането с пътя Бяла-Търговище. Индикативната стойност е 3 361 400 лв. без ДДС.

    Времето за изработване на разширените идейни проекти е 150 календарни дни.

    АПИ АМ "Хемус" разширен идеен проект

    Оценка на новината

    0