• Първи кариерен форум за българите в Нидерландия на 5 октомври

    Първи кариерен форум за българите в Нидерландия на 5 октомври

    По време на събитието в Хага интересуващите се българи ще имат възможност да осъществят директен контакт с присъстващите фирми-изложители

    Първи кариерен форум за българите в Нидерландия на 5 октомври

    На 5 октомври ще се проведе първият кариерен форум за българи в Нидерландия. Организатори на събитието са министерството на труда и социалната политика и посолството на България в Кралство Нидерландия, в партньорство със сдружение „Български кариерен форум“

    Кариерното изложение е част от поредица форуми за мотивиране и привличане на български граждани, учащи и живеещи в чужбина, да намерят своята професионална реализация в България, изтъкват от социалното министерство. 

    По време на събитието в Хага младите хора ще имат възможност да осъществят директен контакт с присъстващите фирми-изложители и да се запознаят с предлаганите от тях работни места в България. Ще бъде предоставена информация и за икономическото развитие и състоянието на пазара на труда у нас, трудовото и социално законодателство, мерките за съчетаване на личния и професионалния живот и за подкрепата за реализацията на младите хора. 

    Участието в кариерния форум е безплатно и достъпно за всеки след регистрация на www.bgcareersfair.com. На сайта желаещите могат да качат свое CV, както и да разгледат позиции, предлагани от изложителите.

    Повече информация за регистрацията за събитието в Хага, както и за водещи български работодатели, които ще участват в него, ще бъде достъпна и актуализирана на Facebook страниците на посолството на България в Кралство Нидерландия, и на Българския кариерен форум.

     

    кариерен форум Хага Нидерландия

    Оценка на новината

    0