• Търсещите кариерно преориентиране се срещат с бизнеса през септември

  Търсещите кариерно преориентиране се срещат с бизнеса през септември

  SCALE UP Your Career ще събере работодателите и амбициозните служители, които се стремят към ускорено кариерно развитие, на 26 септември в „Интерпред – СТЦ” София

  Търсещите кариерно преориентиране се срещат с бизнеса през септември

  Конференцията SCALE UP Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide, ще събере бизнеса и амбициозните служители, търсещи не просто работа, а ускорение в кариерата, през септември. Регистрацията е безплатна, но местата за участие са ограничени.

  На 26 септември в „Интерпред – СТЦ” София ще се съберат водещи експерти в кариерното развитие, международни лектори и топ компании, с цел да помогнат на талантливите и амбициозни хора да открият удовлетворяваща кариерна реализация, обещават организаторите. Посетителите ще имат възможност да се срещнат директно с представители на фирмите-участници и да получат реална представа за възможностите за кариера при тях.

  Голяма част от компаниите ще проведат игри-казуси, чрез които ще определят подходящи кандидати за развитие при тях. За редица от участващите в тези игри, това ще бъде директна възможност за професионална реализация.

  Освен конференция, SCALE UP Your Career е и част от програма за кариерно развитие с практически обучения и дискусионни групи, целяща развитие на ключови компетенции за 21-ви век, изтъкват оранизотарите на събитието.

  Конференцията SCALE UP Your Career предвижда:

  • интерактивни работилници за кариерно преориентиране и дизайнерско CV;
  • казуси на компании, даващи възможност на търсещите работа и работодателите да се срещнат в смислено и ползотворно партньорство;
  • изложбен кът на работодателите.

  По време на събитието ще има щанд на JobTiger, на който в определени часове желаещите ще могат да тренират своето представяне за интервюта за работа.

  Сред лекторите на събитието са: Стойне Василев (личен финансов консултант), Милен Великов (сертифициран GCDF кариерен консултант), Елица Костова (основател на "Кариерата, която обичам"), Катрин Прентис, (AMC (IAPC&M) Акредитиран Мастър Коуч), Жанета Костадинова (специалист подбор и сертифициран GCDF кариерен консултант), Мартин Петров (сертифициран коуч), и др.

  CV кариера JobTiger SCALE UP Your Career Career Guide бизне

  Оценка на новината

  0