• Уебинар ще представи процедурата по кандидатстване в 11-та конкурсна сесия на Национален иновационен фонд

    Уебинар ще представи процедурата по кандидатстване в 11-та конкурсна сесия на Национален иновационен фонд

    Основната цел на Фонда е да насърчи научноизследователската и развойната дейност за повишаване конкурентоспособността на родния бизнес.

    Уебинар ще представи процедурата по кандидатстване в 11-та конкурсна сесия на Национален иновационен фонд

    Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия кани всички заинтересовани да вземат участие в онлайн семинар, който ще представи информация относно 11-та конкурсна сесия на Национален иновационен фонд.

    Събитието ще стартира в 14.00 часа на 14.08. 2020 г. и ще представи  Правилата за управление на Национален иновационен фонд, начина на кандидатстване за 11-та конкурсна сесия, а страши експерт г-жа Йоанна Ценова ще отговори на въпросите на зрителите, свързани с настоящата сесия.

    Всички желаещи да се включат могат за го направят чрез бърза регистрация на този линк: https://event.webinarjam.com/register/35/gw757uxp

    11-та конкурсна сесия на Националния иновационен фонд по схемата „Подпомагане на научноизследователската и развойна дейност на предприятията и организациите за научни изследвания и разпространение на знания” предоставя безвъзмездна финансова помощ в размер на до 500 000 лв. за проект, като желаещите могат да подават своите документи в конкурсната сесия от 17.08.2020 г. до 17,30 ч. на 17.09.2020 г. по електронен път с електронен подпис на интернет адрес https://edelivery.egov.bg/

    Настоящата сесия ще подкрепи българските фирми с бюджет от над 5 млн. лв. ,като основна цел на Фонда е да насърчи научноизследователската и развойната дейност за повишаване конкурентоспособността на родния бизнес, като насърчава развитието на нови или усъвършенствани продукти, процеси или услуги.

    В своите предходни 10 конкурсни сесии Фондът финансира развитието на над 500 проекта с над 90 милиона лева в сферата на информационните и комуникационните технологии, мехатрониката, биотехнологиите, творческата и развлекателната индустрия и други.

    Правилата за управление на средствата на Национален иновационен фонд (ПУСНИФ), както и пълна информация относно необходимите за кандидатстване документи и протичане на процедурата по кандидатстване ще откриете тук: https://www.sme.government.bg/?p=51148

     

     

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0