• Раздават Черноморските Оскари на 6 август в Слънчев бряг

  Раздават Черноморските Оскари на 6 август в Слънчев бряг

  Най-мащабното морско събитие ще отличи лидерите в развитието на региона.

  Раздават Черноморските Оскари на 6 август в Слънчев бряг

  Най-успешните компании и общини в Черноморския регион, които успешно развиват региона дори в период на световна здравна криза, ще бъдат отличени на официална церемония в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч. Сцена на Седмото издание на Черноморските Оскари ще бъде емблематичният Secrets клуб - бивш Мания, който е в центъра на курорта. Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса.

  Тези награди ще бъдат дадени за изключителен успех, иновации и етика, които за задължителни за просперитета на всяка компания. Това е признание за техния публичен и жизненоважен принос за развитието на цялото общество. Поощрява се успешното лидерство, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазване на околната среда, както и благотворителните дейности.

  Основна цел на събитието e да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на Черноморския бизнес и туризъм, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в региона. Както и да отличи местната власт, която подпомага развитието на Черноморието.

  Социално измерение: Целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън е за подпомагане на отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy България.

  В първия етап на кампанията бяха дарени средства на Ученическия парламент към професионална гимназия „А.С.Попов“ в София за заснемането на филма „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“. Той ще бъде излъчен и по време на събитието.

  Организаторите ще номинират компаниите от Черноморския регион до 31 юли.

  компании награди Черноморски регион

  Оценка на новината

  5.00