• Пловдив е основен конкурент на София в луксозното строителство

    Пловдив е основен конкурент на София в луксозното строителство

    Бутиковият комплекс "Милениум" е финалист за строителните Оскари 2021.

    Пловдив е основен конкурент на София в луксозното строителство
    Пловдив отново е основен конкурент на София в луксозното строителство, посочват организаторите на XI-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2021 - агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. Освен с качествено строителство, пловдивските фирми изграждат комплекси със забележителен интериор, много зеленина и всякакви удобства за живущите, вкл. и за тези с увреждания. 

    В истински форум на най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се превърне церемонията на 1 октомври 2021. Сцена на събитието ще бъде най-високият пловдивски хотел – емблематичният парк-хотел Санкт Петербург.

    Сред финалистите в конкурса е бутиковият комплекс „Милениум“, изграден  от строителна компания „Линер“ ООД. Разположен е в южната част на  Пловдив, на ул. „Остромила“, има 5 четири фасадни жилищни сгради, построени на площ от 9 000 м2. 
    Комплексът е от затворен тип, изцяло ограден и с контролиран достъп. В петте сгради има 230 едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, на партерите има общо 95 гаража, а в дворното място са разпределени правопропорционално 135 паркоместа, зони за отдих и детски площадки.
    Всички сгради са със самостоятелни комуникационни ядра, а на партерните етажи има жилища за хора с увреждания. Непосредствено пред комплекса има автобусна спирка на градски транспорт и в двете посоки. Общите части на комплекса са само 10 %, което се отразява на просторните домовe, които клиентите получават. Визията е в средиземноморски стил, съобразен с комплексите в района, а на фасадите е обърнато особено внимание на детайлите и на орнаментите по тях, луксозни общи части.

    По време на церемонията ще бъдат връчени призове в следните категории: Иновации в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Локация на годината и др.

    Повече информация тук:  http://www.vipcompr.com  

    софия Пловдив LUXURY Property AWARDS businessnews.bg

    Оценка на новината

    0