• Българската платформа за споделяне на имоти Arendoo.bg започва дейност в Румъния

    Българската платформа за споделяне на имоти Arendoo.bg започва дейност в Румъния

    Като начало услугите на платформата ще бъдат насочени предимно към румънските туристи

    Българската платформа за споделяне на имоти Arendoo.bg започва дейност в Румъния

    Платформата за споделяне на частни имоти за почивка Arendoo.bg разширява дейността си и стъпва на румънския пазар. Румънската версия на портала е вече активна и от началото на януари започва активна рекламна кампания за популяризирането й в северната ни съседка.

    Като начало услугите на платформата ще бъдат насочени предимно към румънските туристи, като постепенно ще започне работа и със собственици на имоти там. Румънските потребители ще имат възможност да избират от над 5 000 ваканционни вили и апартаменти предимно в Гърция и България, достъпни за резервации на платформата.

    „Стъпването на Arendoo на Румънския пазар е логична стъпка в развитието на компанията и част от стратегията ни да се превърнем във водещ портал за споделяне на частни имоти в Югоизточна Европа. Румънците са неизменно в първите места в статистиката по брой туристи, посещаващи както България, така и Гърция. Голяма част от тях пътуват неорганизирано и активно използват частни вили и апартаменти за настаняване, което е сериозна предпоставка за силно търсене на нашите услуги“ – споделя Георги Иванов, управляващ директор в Arendoo.  

    Платформата за споделени туристически услуги е финансирана от базираната във Великобритания група за недвижими имоти New Estate Consultancy. Проекта работи по модела на маркетплейс (marketplace), при който наемодателите публикуват обявите си и сами определят параметрите като цена и период на наема, а желаещите да наемат могат да поискат допълнителна информация и да комуникират директно с наемодателите. Регистрацията на имот на Arendoo е напълно безплатна, като се дължи такса само при успешно реализирана резервация. За трите години от създаването си платформата е привлякла 30 000 потребители от над 15 страни, които успешно наемат и отдават имоти през нея.     

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0