• „Строителните Оскари” представят най-доброто от луксозното строителство

    „Строителните Оскари” представят най-доброто от луксозното строителство

    Призовете за луксозно строителство, архитектура и дизайн ще бъдат връчени на 4 октомври в хотел „Маринела”

    „Строителните Оскари” представят най-доброто от луксозното строителство

    Деветото издание на „Строителните Оскари” ще представи най-добрите проекти в луксозния сегмент, информират организаторите на проявата. Наградите за луксозно строителство, архитектура и дизайн ще бъдат връчени на 4 октомври от 20 ч . в хотел "Маринела".  

    Финалист в конкурса тази година е сградата "Ники Резиденс", разположена в близкия до центъра на столицата жк "Света Троица". Сградата е разположена до зеления парк на квартала, на кръстопътя на булевардите  „Сливница” и „Константин Величков”

    Niki Residence е в близост и до метростанция „Костантин Величков", което осигурява не само спокойствието на парковата среда, но и удобна комуникация, изтъкват организаторите на конкурса. Сградата е разположена така, че да могат всички жилища да се възползват от трите ценни фактора на средата - южно изложение, панорама към Витоша и свободна пространствена перспектива.

    Изпълнението на проекта е с високо качество - с 5-камерна немска ПВЦ дограма, с троен стъклопакет с висока енергийна ефективност, отоплението е с ТЕЦ, с луксозно завършени общи части, просторно фоайе и стълбищни площадки, луксозни асансьори. 

    Партньори на "Строителните Оскари" са Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектурата. Журито е поверено на чуждестранни и родни експерти, както и на ресорни журналисти.

     

    Снимка: Комплекс "Ники Резиданс"

    архитектура Строителни Оскари луксозно строителство Ники Резиданс Витоша

    Оценка на новината

    0