• Жилищното строителството у нас достига световни нива с лукс, зелени и минерални екстри

    Жилищното строителството у нас достига световни нива с лукс, зелени и минерални екстри

    Комплекс "Флавия Гардън" в курорта "Св.св. Константин и Елена" е финалист за Строителните Оскари.

    Жилищното строителството у нас достига световни нива с лукс, зелени и минерални екстри

    Луксозното строителство у нас вече не е само скъпа фасада и интериор - иновациите в строителството добавят все повече екстри за живущите, категорично е журито на Строителните Оскари.

    Десетото юбилейно издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2020 ще се проведе на 30.09. 2020 г. в балната зала на 5-звездния хотел Маринела, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

    С уникалната не само за България, но и за света, възможност да живееш целогодишно не в курорт, а в собствено жилище с минерален басейн на брега на морето - комплекс Флавия Гардън в курорта "Константин и Елена" вече е финалист за престижните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн.

    Комплексът е уникален с външния си термален басейн, а газифицирането на жилищата е оптималното решение за отоплението. Ултрамодерният подземен двуетажен паркинг със зарядни станции за електромобили е в отговор на все по-голямото търсене на екологични превозни средства.

    Зелените екстри в комплекса включват и екологично пречистване на водата - Energywater - mineral water doctor.

    Големите на площ апартаменти са с високи тавани от 3 метра, а такса за поддръжка е повече от атрактивна - от 5€/м2 без ДДС. Удобствата включват още детска площадка, фитнес комплекс, сауна и парна баня, контролиран достъп с видеонаблюдение, парков комплекс с автентичните дървесни видове, сред които огромните зелени борове. Обособени места за отдих и разходка, напояване и осветяване на площите.

    По време на церемонията за Строителните Оскари ще се проведе благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на 30-годишните усилия в България на „SOS Детски селища“, а събраните средства ще бъдат дарени на организацията. Сметката за дарители в кампанията „Строителните Оскари в подкрепа на SOS Детски селища“ – България е BG48RZBB91551000365058.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0