• V+O Group отваря нов офис в Северна Македония и разширява присъствието си в Югоизточна Европа

    V+O Group отваря нов офис в Северна Македония и разширява присъствието си в Югоизточна Европа

    Компанията в Северна Македония е дъщерно дружество на V+O Comminication България.

    V+O Group отваря нов офис в Северна Македония и разширява присъствието си в Югоизточна Европа

    V+O Comminication България откри свое подразделение в Скопие в началото на септември 2021 г., за да предоставя стратегически комуникационни услуги за своите български и международни клиенти в Северна Македония. 

    V+O Северна Македония започва своята дейност с работа по комуникационни и маркетингови програми за Sony и Hellenic Petroleum и нейния местен бранд OKTA.

    "Откриването на офис в Северна Македония ни дава възможност да обслужваме нашите клиенти, които управляват от България пазари от региона. Въпреки големите културни и езикови прилики, всеки пазар има своите специфики. Задълбочените познавания на нашите колеги в Скопие за локалния пазар ще допринесат много при адекватно адаптирането на комуникационните стратегии на нашите клиенти“, каза Светлана Савова, генерален мениджър във V+O Communication България.

    V+O Северна Македония ще предоставя стратегически комуникационни и консултантски услуги за глобални и местни компании, марки и организации, опериращи на македонския пазар. Портфолиото от услуги ще включва стратегическо планиране, връзки с медиите, връзки с институциите, събитиен мениджмънт, управление на кризисни ситуации, дигитални комуникации и др.

    Офисът ще се ръководи от Адела Джорджьоска. Адела разполага със сериозен професионален опит от работата си в PR агенции в Лондон и Страсбург и в Министерството на външните работи на Република Северна Македония като комуникационен консултант.

    Към момента, V+O Group присъства в 6 държави с близо 150 служители, които работят за повече от 190 клиенти и разработват комуникационни стратегии и програми за над 60 милиона потребители.

    „Откриването на офиса ни в Северна Македония идва в момент, наситен с предизвикателства и възможности. Комбинацията от сериозни местни таланти с доказан професионализъм и мащаба на нашата група в региона ще бъде сериозно предимство за настоящите ни и бъдещи клиенти. Истински сме обнадеждени и мотивирани от това, което предстои“, заяви съоснователят и главен изпълнителен директор на V+O Group, Янис Олимпиос.

     

    businessnews.bg V+O Comminication България V+O Group

    Оценка на новината

    5.00