• Българската компания ESCREO влиза в офисите на световен лидер в социалните медии

  Българската компания ESCREO влиза в офисите на световен лидер в социалните медии

  Българска компания дава възможност за свободно писане по стени и повърхности и бе избраният партньор в част от реновацията на офиси на една от най-иновативните и мащабни дигитални компании в света.

  Българската компания ESCREO влиза в офисите на световен лидер в социалните медии

  Технологичният лидер, прочул се със създаването на “мета” вселена във виртуалния свят се довери на ESCREO за офисите си в Лондон и Бирмингам. 

  Покритието, върху която се пише или иначе казано “триещата се боя”, може да превърне всяка повърхност в бяла дъска. Тя може да бъде нанесена върху стени, бюра и други повърхности, за да ги превърне в триеща се бяла дъска, която да се използва за брейнсторминг, генериране на идеи или водене на бележки. 

  Дигиталният гигант в социалните медии е известен с колаборативна фирмена култура, при която служителите работят в екипи за решаването на различни проблеми и създаването на нови идеи. 

  Иновативните покрития на ESCREO предоставят устойчив начин на екипите да комуникират и да обменят идеи без нуждата от хартия и други традиционни консумативи. Използвайки многократно използваема и изтриваема повърхност за писане, всяка компания може да намали отпадъците от хартия и да допринесе за по-устойчиво бъдеще на планетата. 

  В световен мащаб все повече и повече компании използват боя за писане, поради многото и предимства. 

  ***
  За ESCREO: Българска въглеродно неутрална компания, която е основана през 2015г. и продава своите иновативни покрития в над 20 държави. Сред хилядите щастливи стени на потребителите на ESCREO са и тези на HP, Microsoft, Tesla, Ingram Micro, Coca-Cola, Harvard, Cambridge University.

  ESCREO иновативно покритие

  Оценка на новината

  0