• Lidl България стартира първата си стажантска програма

    Lidl България стартира първата си стажантска програма

    Lidl България за пръв път стартира своя платена стажантска програма

    Lidl България стартира първата си стажантска програма

    Lidl България за пръв път стартира своя платена стажантска програма. 18-месечната стажантска програма е насочена към кандидати, които вече за завършили своето висше образование или са почти в края му. Кандидатите имат шанс да започнат работа в международна компания и имат възможност да избират между отделите „Администрация и централизирани дейности”, „Логистика” и „Персонал”.

    В следващите издания на програмата кандидати вероятно ще могат да избират измежду повече отдели, а компанията обещава да отвори повече стажантски места. Всеки, който би искал да се включи в програмата на Lidl може да изпрати своето CV през сайта на компанията или да го занесе на място на „Национални дни на кариерата”, които ще се провеждат на 14 и 15 март.

    „Смятаме, че като работодатели ние сме длъжни да гарантираме динамична и устойчива работна среда, да се грижим за своите служители и в същото време да обогатяваме екипа си с нови способни кадри. Нашият успех се дължи на нашите служители.”, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Lidl България.

    Лидл Лидл България Lidl Bulgaria стажантска програма от Лидл стажантска програма

    Оценка на новината

    5.00