• Microsoft отваря лаборатория за Интернет на нещата

    Microsoft отваря лаборатория за Интернет на нещата

    Интернет на нещата бавно превзема целия свят. Повечето компании в Европа вече модернизират производството си с най-новите технологии.

    Microsoft отваря лаборатория за Интернет на нещата

    Интернет на нещата бавно превзема целия свят. Повечето компании в Европа вече модернизират производството си с най-новите технологии. Microsoft има различна идея.
    Компанията ще отвори нова лаборатория за интернет на нещата в Мюнхен, която ще бъде насочена към инвеститорите в Интернет на нещата.

    Това няма да е първата подобна лаборатория на Microsoft. Такива институции бяха отворени и във Ваяингтон и Китай. Компанията не случайно избира Мюнхен за следващата стъпка. Там са базирани много коорпоративни компании като Siemens и BMW.

    По-малки производители като Adidas и Bosch вече оборудват производствените си бази с интернет на нещата и изкуствен интелект. Със сигурност всички компании очакват подобряване на производствените процеси и това е основен мотив за пълната автоматизация на производството.

    Новата лаборатория на Microsoft предоставя възможност за създаване на хардуер, както и на разработка на софтуер. Това ще отвори нови работни места.

    изкуствен интелект Microsoft интернет на нещата дигитална икономика

    Оценка на новината

    0