• "Мото Пфое" инвестира в строежа на два луксозни автомобилни комплекса в София

    "Мото Пфое" инвестира в строежа на два луксозни автомобилни комплекса в София

    В София ще отворят два нови центъра за луксозни автомобили.

    "Мото Пфое" инвестира в строежа на два луксозни автомобилни комплекса в София

    В София ще отворят два нови центъра за луксозни автомобили. В тях ще се помещават сервизи, изложбени пространства, зони за автомобили втора ръка и други – всички те насочени към клиентите на Volvo и Jaguar Land Rover.

    Двата обекта ще бъдат строени един до друг на Околовръстен път, близо до северна тангента. Комплексите ще се простират на 9000 кв. м площ. За строежа им са инвестирани над 20 млн. лв., а центровете ще отворят врати след година.

    Двата центъра ще бъдат едни от най-модерните в Източна и Централна Европа. За да се отговори на нуждите на всички клиенти, около комплексите ще бъдат инсталирани и зарядни станции. Новият обект ще разполага с най-модерните технологии и ще отговаря на тенденциите в развитието на автомобилостроенето.

    Специално внимание е обърнато и на доброто обслужване. Инвеститор на проекта е „Мото Пфое“. Компанията в основен вносител за България на Volvo, Land Rover, Volvo и Ford.
    „Вярваме в развитието на страната и знаем, че винаги трябва да бъдем една крачка пред потребителските очаквания“, коментира съуправителят на „Мото Пфое“, Димо Николов, повтаряйки думите на основателя на компанията – Карл-Хайнц Пфое.

    Jaguar Volvo автомобилостроене Мото Пфое автомобилен комплекс Moto pfohe

    Оценка на новината

    0