• Българска компания ще се бори за награда в престижен международен конкурс

    Българска компания ще се бори за награда в престижен международен конкурс

    Престижния конкурс SEE Real Estate Awards номинира за „Инвеститор на годината“ и българската инвестиционна компания Галакси Инвестмънт Груп.

    Българска компания ще се бори за награда в престижен международен конкурс

    Престижния конкурс SEE Real Estate Awards номинира за „Инвеститор на годината“ и българската инвестиционна компания Галакси Инвестмънт Груп. Конкурсът се организира от от Europa Property и има за цел да награди лидерите в Югоизточна Европа, занимаващи се с недвижимо имущество.

    Награждаването ще се проведе в Букурещ на 6 април. Отличията ще се раздадат на база решение на независимо международно жури. Галакси Инвестмънт Груп ще се бори за наградата с едни от най-големите в бранша, като NEPI, която притежава над 3 млн. Евро активи, Globalworth, GTC и много други.

    Компаниите, които са получили номинация се оценяват главно по цялостния им принос към пазара, успех, подход към клиента, иновативни решения и други.
    Галакси Инвестмънт Груп ще се бори и за награда в категория „Офис проект“, като номинация донесе Офис парка в Пловдив.

    „Приемаме включването ни в наградите като положителен знак за бизнеса в България. Съвсем скоро страната ни ще се превърне в предпочитана инвестиционна дестинация.“, коментира управителят на компанията – Константин Бояджиев.

    недвижими имоти SEE Real Estate Awards Галакси Инвестмънт Груп Инвеститор на годината

    Оценка на новината

    0