• ИПС 7 - сигурност и контрол у дома и в бизнеса

    ИПС 7 - сигурност и контрол у дома и в бизнеса

    Видеонаблюдението е изключително полезна услуга с превантивен характер.

    ИПС 7 - сигурност и контрол у дома и в бизнеса

    Видеонаблюдението е изключително полезна услуга с превантивен характер. В днешните времена много от нас се чувстват застрашени от кражба и похищения на имуществото в часовете, в които не сме у дома.

    Системите за сигурност са най-ефективния начин да следим постоянно обстановката у дома, докато ни няма. ИПС 7 е българска компания, лидер в предоставянето на услуги за сигурност, която има редица умни решения, защитаващи Вас, Вашето семейство и имуществото Ви.

    Видеонаблюдението стои в основата на всички, предлагани услуги. ИПС 7 предлага няколко варианта на камери за видеонаблюдение, които напълно ще покрият всяко Ваше желание. Като експерти в тази сфера, обаче, екипът на ИПС 7 знае, че понякога камерите за видеонаблюдение не са достатъчни.

    Затова компанията предлага и още една услуга – видеомониторинг. Накратко това е денонощно видеонаблюдение от екип от професионалисти, които реагират мигновенно във всяка непредвидена и нежелана ситуация.
    Комбинирани двете услуги на компанията ограничават опасността и поддържат максимално ниво на сигурност.

    ИПС 7 има решение и за бизнеса. За да се ограничат злоупотреби от страна на служители, възникващи в следствие на недостатъчен контрол и наблюдение, компанията предлага различни устройства, имащи няколко цели – да окажат по-голям контрол и да намалят разходите на бизнеса.

    Една от най-новите услуги на компанията е GPS проследяването. Това е услуга, насочена главно към бизнесмени, чиято дейност е свързана с осигуряването на фирмени автомобили или автомобили за доставки. Устройствата на ИПС 7 са компактни и са създадени по последни технологии. Чрез тях ще имате достъп до мобилно приложение, което ще отчита активността на автомобила във всяка една минута.

    Паник бутоните също са част от цялостната система за сигурност. Те са изключително подходящи за монтаж в интституции, застрашени от грабежи и взлом. Натискането им изпраща сигнал до дежурен екип, които веднага може да отиде на мястото и да вземе адекватни мерки и решения.

    ИПС 7 е компания, чиято цел е да предоставя най-качествените продукти и услуги на своите клиенти.

    видеонаблюдение GPS проследяване на автомобили паник бутони системи за сигурност и контрол

    Оценка на новината

    0