• Билла България ще подпомага семейства с репродуктивни проблеми

    Билла България ще подпомага семейства с репродуктивни проблеми

    Билла България ще работи заедно с фондация „Искам бебе“ по нова програма за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми.

    Билла България ще подпомага семейства с репродуктивни проблеми

    Билла България ще работи заедно с фондация „Искам бебе“ по нова програма за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми. Инициативата стартира на 1 юни и ще приключи на 31 юли. Програмата предвижда за инициативата да отива по 1 стотинка от всеки закупен продукт с марката Билла.

    Парите ще отидат за финансиране а ин витро процедури, здравни консултации и изследвания на двойки, които срещат затруднения. Двойките могат да кандидатстват за подпомагане в рамките на август. Семействата, които ще бъдат финансирани ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 8 септември.

    Всяко семейство, което бъде изтеглено ще получи необходимата сума за стартиране на ин витро процедура.
    Това е втора поредна година, в която Билла си партнира с фондация „Искам бебе“ в инициатива към семейства с репродуктивни проблеми.

    Миналата година инициативата на Билла оказа финансова помощ на 6 семейства, всяко от които получи 4000 лв. за стартиране на процедурите по ин витро.

    „Надяваме се да променим живота на семейства, който от години желаят дете. Децата са най-голямото богатство, затова бихме искали да помогнем на семействата, които имат репродуктивни проблеми.“, коментира Бойко Санчански, управител на Билла България.

    Billa Bulgaria Билла България репродуктивни проблеми ин витро процедури фондация "Искам бебе"

    Оценка на новината

    0