• BILLA с нов магазин в Paradise Center

    BILLA с нов магазин в Paradise Center

    Новият магазин е най-големият търговски обект на веригата до момента

    BILLA с нов магазин в Paradise Center

    BILLA България откри 126-ия си магазин в един от най-посещаваните столични молове Paradise Center. Обектът е 50-ти за търговската верига в столицата.

    Новият магазин BILLA в Paradise Center се простира на 1893 кв. м. търговска площ, което го прави най-големият обект от веригата до момента. Супермаркетът в Paradise Center разполага с кът за хранене, щанд за дегустация на вино, както и с витрина с месо и риба. Ще има и една нова услуга за клиентите – мелене, овкусяване и опушване на месо.

    „Щастливи сме, че днес откриваме 50-ти поред магазин в София в атрактивен мол като Paradise Center. Вече затвърдихме позицията си на лидер по брой магазини не само в страната, но и в моловете в София. Това е важна оценка от страна на клиентите, които са доволни от нашите продукти и услуги, но и от страна на големите инвеститори, за които BILLA е ценен бизнес партньор“, коментира Албена Георгиева, главен оперативен директор на BILLA България.

    Търговската верига вече присъства в 6 мола в София. Освен в Paradise Center, BILLA има магазини и в Serdika Center, Mall of Sofia, Park Center, Bulgaria Mall и Mega Mall. Предстои откриване на супермаркет и в The Mall.

    Билла Paradise Mall

    Оценка на новината

    0