• JobTiger с нова програма за възнаграждение на успешно назначени кандидати

    JobTiger с нова програма за възнаграждение на успешно назначени кандидати

    С бонус програмата TigerCash всеки успешно назначен кандидат през JobTiger Recruitment ще получи след края на изпитателния си срок допълнително еднократно възнаграждение

    JobTiger с нова програма за възнаграждение на успешно назначени кандидати

    JobTiger Recruitment стартира нова програма за възнаграждаване на успешно назначени кандидати за работа TigerCash, съобщиха от организацията.

    „Ние вярваме, че поемането по нов кариерен път е промяна… промяна, която изисква инвестиция на време, ресурси и усилия. Затова ние желаем да възнаградим хората, които предприемат тази промяна“, се посочва в съобщението до медиите от JobTiger Recruitment.

    С бонус програмата TigerCash, всеки успешно назначен кандидат през JobTiger Recruitment ще получи след края на изпитателния си срок допълнително еднократно възнаграждение до 1000 лв.

    Програмата е достъпна за всеки кандидат – необходимо е единствено да кандидатства по някоя от обявените позиции от JobTiger Recruitment, обозначени с визуалния знак на TigerCash. Кандидатите преминават през стандартен процес за подбор. Обикновено той включва разговор с представител на JobTiger Recruitment, последван от определените от съответния работодател стъпки.

    Сумата, която ще получи всеки назначен кандидат, е посочена в съответната обява.

    работа JobTiger TigerCash кандидат

    Оценка на новината

    0