• Стажанти на VIVACOM обновиха детски прощадки в София

  Стажанти на VIVACOM обновиха детски прощадки в София

  Младите доброволци почистиха и пребоядисаха три детски площадки в столицата, като доброволческата акция е част от политиката за корпоративна социална отговорност на компанията

  Стажанти на VIVACOM обновиха детски прощадки в София

  Над 60 младежи от лятната стажантска програма на VIVACOM взеха участие в специална доброволческа акция, целяща да подобри условията за отдих и игри на децата. Тя се проведе в София, в района на община „Оборище“, съобщиха от компанията.

  Стажантите освежиха три детски площадки -  „Джунгла“, „Хълмчето“ и тази на улица „Земен“ №3, и прилежащите към тях общи части. Те почистиха и пребоядисаха съоръженията за игра, оградите и пейките.

  Лятната стажантска програма на VIVACOM се провежда за 16-та поредна година, като целта й е да привлече, развие и приобщи младите хора към корпоративната среда. Една от инициативите на тази програма е и доброволческата акция, част от политиката за корпоративна социална отговорност на компанията, посочват от „Виваком”.

  Тази година стажантската програма протича под мотото „VIVAGAME Открий своето място!“. В нея се обучават близо 70 стажанти от почти всички дирекции на компанията, в продължение на три месеца. Всеки от тях има индивидуален ментор, който го въвежда и подпомага в реалната работна среда. Стажантите придобиват практически умения в избраната от тях сфера, получават различни професионални обучения, а след края на програмата над 40% от тях имат възможност да продължат своето развитие в компанията, допълват от „Виваком”.

   

  Снимка: "Виваком" 

  Виваком стажантска програма VIVAGAME Открий своето място! детски площадки корпоративна социална отговорнос доброволческа акция

  Оценка на новината

  0