• Turkish Airlines с директни полети до виетнамските градове Ханой и Хо Ши Мин

    Turkish Airlines с директни полети до виетнамските градове Ханой и Хо Ши Мин

    Досега тези маршрути бяха изпълнявани като свързани полети

    Turkish Airlines с директни полети до виетнамските градове Ханой и Хо Ши Мин

    Националният авиопревозвач на Турция - Turkish Airlines продължава да разширява международната си мрежа, добавяйки директни полети до Ханой и Хо Ши Мин, обявиха от компанията. Досега тези маршрути бяха изпълнявани като свързани полети.

    Авиокомпанията вече ще изпълнява ежедневни полети до Хо Ши Мин, а тези до Ханой ще бъдат 6 пъти седмично (всеки ден освен в неделя). През април 2020 г. се очаква броят на полетите до столицата на Виетнам да нарасне до 7.

    Хо Ши Мин е част от мрежата на Turkish Airlines още от декември 2010 г. Градът се намира в южен Виетнам и е финансова столица на държавата, както и най-населеният и посещаван град. Небостъргачите, богато украсените храмове и падоги го превръщат в популярен туристически център.

    През юни 2016 г. Turkish Airlines започва да осъществява полети и до Ханой, една от най-старите столици в света. Градът предлага несравнимо преживяване за неговите посетители, благодарение на богатата си култура и историческата си архитектура. Като търговски, културен и образователен център в северната част на Виетнам, Ханой е разположен много близо и до Ха Лонг Бей, който е част от списъка за световно културно и природно наследство на Юнеско.

    Turkish Airlines Виетнам Ханой Хо Ши Мин Ха Лонг Бей директни полети

    Оценка на новината

    0