• Графикът на Wizz Air за лято 2020 вече е достъпен

    Графикът на Wizz Air за лято 2020 вече е достъпен

    Цените започват от 20 лв. за еднопосочен билет

    Графикът на Wizz Air за лято 2020 вече е достъпен

    Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и водещият авиопревозвач в България, обяви, че графикът с полетите за лято 2020 г. от и до България е наличен на wizzair.com и местата са вече в продажба. Цените започват от 19.99 лв. в едната посока.

    Непрекъснато разрастващата се мрежа на авиокомпанията днес включва богато разнообразие от 48 маршрута до 18 страни от и до България.

    През лято 2020 г. Wizz Air ще продължи да предлага маршрути от трите български летища – София, Варна и Бургас, до вълнуващи дестинации като Лондон, Ница, Барселона, Лисабон и Дубай. След тазгодишното присъединяване на Берлин, Кьолн, Копенхаген, Хамбург, Ливърпул и Париж към варненската мрежа на авиокомпанията към днешна дата Wizz Air предлага по-разнообразни дестинации от и до България от всякога, изтъкват от авиопревозвача.

    Първият полет на Wizz Air от България е осъществен през 2005 г. Авиокомпанията вече има девет самолета, базирани в страната – седем в София и два на Летище Варна, както и 340 служители. Вторият самолет в морския град пристигна през юли 2019 г.

    През изминалата година Wizz Air е превозила над 3 млн. пътници от и до България, което е 16% увеличение на годишна база. След стартирането на 6-те нови маршрута от Варна авиокомпанията вече предлага общо 2.9 млн. места по своите 48 маршрута от и до България.

    цени Wizz Air билети лято 2020 график

    Оценка на новината

    5.00