• „Дискордиа” в топ 20 по ръст на персонала

    „Дискордиа” в топ 20 по ръст на персонала

    „Дискордиа” е най-бързо развиващата се компания в сектора на транспортните услуги у нас, според ICAP България

    „Дискордиа” в топ 20 по ръст на персонала

    „Дискордиа” се нарежда на 19-а позиция сред първите 100 фирми в категорията „Водещи работодатели в България по ръст на персонала“, според данните от последното издание на списанието „Водещи работодатели в България“ на ICAP България. „Дискордиа”, която е една от най-бързо развиващите се транспортно-логистични компании в Европа, е на първо място по увеличение на персонала сред компаниите в сектор „Транспорт и логистика”.

    Показателно за растежа на компанията е, че увеличението на персонала за първите 20 топ работодатели в сектор „Транспорт и логистика” е общо 478 служители, а само в „Дискордиа” са назначени 230 от тях – или 48% от общия растеж, изтъкват от фирмата.

    „Конкурентоспособността на компанията ни в привличането на нови служители винаги е стояла в основата на цялостния ни растеж. През годините неведнъж сме въвеждали различни бизнес практики в областта на развитието на човешките ресурси и корпоративната социална отговорност, за да можем да привличаме служителите с най-висок потенциал и мотивация на пазара на труда. Последващото развитие на този потенциал заема основна роля в стратегията на компанията ни“, споделя Христо Христов, Изпълнителен директор на „Дискордиа”.

    Компанията продължава да увеличава темповете си на растеж и от началото на годината досега е назначила още 178 нови служители. Така „Дискордиа” отново затвърждава позицията си на най-бързо развиващата се компания в сектора на транспортните услуги у нас, изтъкват от компанията.

     

    Снимка: "Дискордиа"

    логистика транспорт Дискордиа персонал Христо Христов ICAP България

    Оценка на новината

    0