• „Филип Морис” пуска нов модел устройство за нагряване на тютюн - IQOS 3 DUO

    „Филип Морис” пуска нов модел устройство за нагряване на тютюн - IQOS 3 DUO

    Устройството IQOS 3 DUO се отличава по-бърз и мощен холдър от предишните и дава възможност за две последователни употреби с холдъра без презареждане

    „Филип Морис” пуска нов модел устройство за нагряване на тютюн - IQOS 3 DUO

    „Филип Морис Интернешънъл” представи на световния пазар най-новото попълнение в своята гама от устройства за нагряване на тютюн IQOS - IQOS 3 DUO. Устройството е разработенo изцяло на база на получената обратна връзка от потребителите, изтъкват от компанията. То ще бъде пуснато на пазара в Япония този месец, а до края на 2019 г. ще започне да се предлага и на повечето от останалите пазари на IQOS, сред които е и България. IQOS 3 DUO - ще се предлага в 4-те основни цвята на IQOS 3, а лимитирана серия ще го предлага и в нов 5-ти цвят - меден.

    „Новите версии на продукта, наред с иновациите и новите разработки, са ключов фактор за постигането на визията ни за бъдеще без дим. Днес вече близо 8 милиона пълнолетни пушачи по света са преминали на устройството IQOS и са се отказали напълно от цигарите” – каза Яцек Олчак, главен оперативен директор на "Филип Морис Интернешънъл“.

    Устройството IQOS 3 DUO се отличава с по-бърз и мощен холдър (където се поставя тютюневият стик) от предишните и дава възможност за две последователни употреби с холдъра без презареждане, като времето за зареждане на холдъра е много по-кратко в сравнение с това при предишните версии на устройството IQOS 3 и IQOS 2.4+, посочват от „Филип Морис”.

    Целта на компанията е до 2025 г. най-малко 40 милиона пушачи на конвенционални цигари на марките на „Филип Морис Интернешънъл”, които в противен случай биха продължили да пушат, да преминат на бездимни алтернативи, а бездимните изделия да достигнат поне 30 процента от общите доставки на компанията. Към днешна дата компанията е инвестирала над 10 години и близо 6 млрд. долара в научни изследвания, развойна дейност и търговска реализация на все по-широка гама от бездимни продукти. Над 400 водещи учени, инженери и научни експерти са участвали разработката и научната оценка на бездимните продукти.

    Средно 70 процента от пушачите, които преминават към устройството IQOS се отказват напълно от конвенционалните цигари, според данните на компанията. ОТ „Филип Морис” изрично изтъкват, че устройството IQOS е насочено единствено и само към пълнолетни пушачи, които иначе биха продължили да пушат.

    цигари Филип Морис система за нагряване на тютюн IQOS IQOS 3 DUO

    Оценка на новината

    5.00