• Очаква се Apple да пусне четири iPhone 5G през 2020г.

    Очаква се Apple да пусне четири iPhone 5G през 2020г.

    Новите продукти на Apple предстои да се появят през втората половина на 2020 година и да са с различни размери

    Очаква се Apple да пусне четири iPhone 5G през 2020г.

    Очаква се Apple да пусне четири 5G-съвместими iPhone през 2020 г., според прогнозен доклад на JPMorgan, публикуван в понеделник.
    Според анализатори от JPMorgan, новите iPhone вероятно ще се появят през втората половина на 2020 г. и ще бъдат в различни размери, включително един с размери 5,4 инча, друг на 6,7 инча и два на 6,1 инча. Докладът отбелязва, че най-големият iPhone вероятно ще има технология за смяна на сензора, което позволява по-качествени видеоклипове и снимки при заснемане на движение.
    Нито една от прогнозите, подробно описани в доклада, които се основават на проверки на веригата на доставки, обаче не е сигурност.

    Прогнозите на доклада малко се различават от други спекулации, някои от които предполагат, че модела на iPhone 2020 ще прилича на моделите  iPhone  от по-висок клас със 5,4 и 6,7 инча от 2019г.
    Докладът е изготвен, тъй като компании, включително Samsung и OnePlus, стартират 5G-съвместими устройства и носители като Verizon, AT&T  и T-Mobile (TMUS) работят върху разширяването на своите 5G мрежи.
    Очаква се 5G технологията, която е следващото поколение ултра бързи безжични връзки, да доведе до повече иновации на смартфоните, включително по-добро поточно видео и да насърчи значителни технически постижения, като свързване на самоуправляващи се автомобили.

    След пускането на iPhone 11 през септември, някои критици поставиха под въпрос решението на Apple (AAPL) да се откаже от пускането на 5G-съвместимо устройство през тази година. Във време, когато продажбите на смартфони на Apple намаляват и новите му модели изглеждат като по-старите, 5G iPhone може да осигури тласък на бизнеса.

    Но Apple се отдалечава от компонентите на Qualcomm (QCOM) към тези, произведени от Intel (INTC) през последните няколко години, като се съобщава, че е спряла разработката на 5G модеми във времето за тазгодишния цикъл.
    Забавянето може също да представлява изчисление, че потребителите все още не изискват 5G. Също така си струва да се отбележи, че въпреки че Verizon (VZ), AT&T (T) и T-Mobile (TMUS) разширяват своите 5G мрежи в САЩ, услугата все още е ограничена.

    Apple технологии смартфони икономика iPhone 5G технология

    Оценка на новината

    0