• Иновации в сигурността от Северна Македония покоряват Балканските Оскари

    Иновации в сигурността от Северна Македония покоряват Балканските Оскари

    Официалната церемония на Balkan Business Awards 2020 ще се състои на 5 март

    Иновации в сигурността от Северна Македония покоряват Балканските Оскари

    С над 2000 служители и с множество технологични иновации македонската компания НИКОБ ОБЕЗБЕДУВАЊЕ е лидер в сигурността в Западната ни съседка, отчита журито на шестото издание на  Балканските Бизнес Оскари. Компания предлага решения за сигурността, включително: физическа охрана, VIP охрана, транспорт на пари и ценностни пратки, монотиринг с мобилни патрулни единици, видеомониторинг и монтаж на системи за сигурност.

    Централата на НИКОБ ОБЕЗБЕДУВАЊЕ, която е в Скопие, започва дейност през 1998 г. от изключително професионален екип с над 30-годишен опит в областта на охраната и от група успешни бизнесмени, които имат отлични бизнес отношения на Балканите.
    В същото време компанията работи на високо ниво и придобива уважавани клиенти. Ежедневно надгражда и оформя своя имидж като една от най-професионалните компании на пазара на сигурността.
    Днес НИКОБ може да се похвали с изключително увеличаване на обема на работа и с гордост отбелязва, че над 9000 доволни клиенти използват услугите на фирмата.
    Никоб е компания, която притежава всички предварително посочени карактерисики и може да ги предостави 24 часа на ден в 7 дни от седмицата (24 \ 7 поддръжка).
    Клиентите на фирмата са малки, средни и големи предприятия, жилища, обществени институции, банки, промишлени и производствени мощности, физически лица, делегации, международни организации, посолства и резиденции.
    Мениджърският екип на компанията се състои от професионалисти с дългогодишен опит в областта на сигурността. Неотдавна в компанията е направена нова систематизация с цел да се отговори на новите предизвикателства в сферата на сигуроността. Създадени са пет отделни дирекции: Дирекция за централизирано осигуряване, Дирекция за физическа охрана, Дирекция за транспортиране на пари и ценностни пратки, Дирекция по търговия и маркетинг и Дирекция за изпълнение и сервиз.
    В частта на доставчиците НИКОБ разполага с опитни хора, специално обучени за предотвратяване на различни видове терористични актове, саботаж, диверсии и други незаконни действия срещу защитеното лице или имущество. Преди да станат членове на екипа на НИКОБ, служителите на фирмата са работили в специалните полицейски или въоръжени сили на Македония.
    Дежурен оперативен център работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и е отговорен за координацията и комуникацията с останалите дирекции и служби, които функционират в НИКОБ. В СОТ работи екип от обучени оператори с дългогодишен опит. 
    Радиосъобщителната мрежа, която се прилага във фирмата, е от реномирания производител Kenwood.
    Успоредно с развитието на радиосъобщителната мрежа, НИКОБ направи сериозна инвестиция в развитието на съвременната радио-алармената мрежа, чрез която в момента безопасно пристигат алармени рапорти от цяла Македония.
    Дирекцията за централизирана сигурност разполага с 74 нови патрулни коли от марката Шкода Йети, Фолксваген Поло, Peugeot Бипер, Дачия Дастер, Ситроен К4, Fiat Panda, BMW - Х1 и BMW - H2-напълно оборудвани с системи за радиокомуникација и съвременен GPS система, с цел по-ефективна координация между самите патрули.

    Партньори на Балканските Бизнес Награди са: Българската Търговско-Промишлена Палата, Македоно-Българската Стопанска камара, Конфиндустрия България – Италия, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцкият Бизнес Съвет в България, Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други.  

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0