• Skyworks вижда невероятна възможност в 5G мрежата

    Skyworks вижда невероятна възможност в 5G мрежата

    Компанията разработва полупроводници за мобилни комуникационни системи.

    Skyworks вижда невероятна възможност в 5G мрежата

    Изпълнителният директор на Skyworks Solutions - Лиам Грифин, гостува в понеделник в “Mad Money” с домакин Джим Креймър. Той сподели, че внедряването на 5G е в самото начало, тъй като се появяват още признаци за необходимостт от следващо поколение безжична технология.

    „Беззвучната, безопасна и безжична връзка е наистина нужна днес на всички ни - докато работим, докато играем, докато се обучаваме", каза още Грифин в интервюто си за Mad Money”.

    За да илюстрира натоварваността на търсенето на данни онлайн, Грифин обясни, че потребителите гледат около 84 000 видеоклипове в интернет всяка секунда от деня. За същият период от време се провеждат и около 5 милиона обаждания по Skype.

    5G мрежата ще бъде невероятна възможност за Skyworks като производител. Още повече, че компанията вече е известна на толкова много различни пазари“, каза Грифин.

    Бизнесът на компанията беше задвижен от растежа на продуктите, свързани с 5G. В петък Skyworks отчете печалба от 1,25 долара за акция при приходи от 737 милиона долара. 

    В понеделник акциите на Skyworks нараснаха почти с 4% до $ 136.69 за акция по време на редовната сесия. 

    5g Джим Креймър Mad Money Skyworks

    Оценка на новината

    0