• Amazon става домакин на виртуална конференция за продавачи от третите страни

    Amazon става домакин на виртуална конференция за продавачи от третите страни

    Виртуалната конференция ще се проведе от 1 до 3 септември.

    Amazon става домакин на виртуална конференция за продавачи от третите страни

    Новата конференция на Amazon -  Amazon Accelerate, ще се проведе от 1 до 3 септември. Компанията заяви, че това ще бъде „най-голямото събитие в САЩ, посветено на успеха на продавача.“ На събитието ще присъстват главният изпълнителен директор на Amazon - Джеф Уилк и други топ мениджъри като вицепрезидентът Дхармеш Мехта и лидерът на модната група на Amazon - Кристин Бошамп.

    „Повече от всякога, за нас е от значение да обединим общността на продавачите, докато се ориентираме в новите икономически реалности“, каза Уилк в свое изявление. Amazon Accelerate ще помогне на предприемаческите организации да намерят нови начини да обслужват клиентите, да растат и да се разширяват.“

    Миналата година Amazon беше домакин на поредица от конференции в цялата страна за бизнеси, които се продават на нейния пазар. Над 1800 продавачи се регистрираха, за да присъстват. Заради пандемията COVID-19 тази година Amazon Accelerate ще се проведе онлайн.

    През последното тримесечие Amazon заяви, че продажбите на трети страни са нараснали с 52% спрямо предходната година, в сравнение с ръст от 23% спрямо същия период на миналата година.

    Amazon отвърна срещу обвиненията, че "съкрушава" продавачите от третите страни, като използва данни за създаване на конкурентни продукти и ги таксува "солено" за реклама. Компанията заяви, че на служителите е забранено да имат достъп до данните за отделните продавачи. Неотдавнашен доклад на The Wall Street Journal обаче установи, че служителите на Amazon използват лесно разпознаваеми данни, за да създадат свои конкурентни продукти.

    Amazon Конференция пандемията COVID-19

    Оценка на новината

    0