• A1 започва предварителните поръчки на новия Samsung Galaxy Z Fold2

    A1 започва предварителните поръчки на новия Samsung Galaxy Z Fold2

    Устройството връща сгъваемите смартфони под светлините на прожекторите.

    A1 започва предварителните поръчки на новия Samsung Galaxy Z Fold2

    След успешното представяне на редица подобни устройства, включително и на първия Galaxy Fold, неговият технологичен наследник Samsung Galaxy Z Fold2 вече може да бъде поръчан от онлайн магазина на А1. Кампанията за предварителни поръчки продължава до 17 септември, а включилите се в нея ще бъдат сред първите, които ще притежават устройство със станалата емблематична форма.

    С този смартфон се утвърждава и новата Z-серия на Samsung, която обединява сгъваемите устройства на южнокорейския гигант. В лицето на Galaxy Z Fold2 могат да се открият редица подобрения на технологията, които адресират едни от най-ключовите компоненти на този тип устройства. Това е недвусмислена заявка от Samsung, че усилията в тази насока продължават и тепърва ще виждаме сгъваеми смартфони от тях.

    Двата екрана на устройството правят впечатление както със своите размери, така и с гъвкавостта си и възможностите за работа и гледане от различни ъгли. Дори в сгънато състояние външният екран е достатъчно голям, за да бъде използван като основен. Размерът по диагонал на основния екран е с внушителните 7,6 инча. Така има достатъчно място и за дискретното вграждане на селфи камерата.

    За здравината на основния екран се грижи покритие по патентованата от производителя технология Samsung Ultra Thin Glass. Процепът между двете половини на устройството при пантата е значително по-тънък в сравнение с предишните модели и е почти незабележим. Това е особено важно за моментите, в които потребителят гледа видео или играе игри. Това по подразбиране означава, че и самата панта е защитена по-добре срещу евентуално попадане на прашинки в деликатната техника. По-високата издръжливост на механизма гарантира и по-дълъг живот на устройството, независимо от честотата, с която различните потребители отварят и затварят своя нов Samsung Galaxy Z Fold2.

    Друга ключова характеристика на иновативния смартфон е фактът, че поддържа еSIM – електронните SIM карти, които бавно, но сигурно изтласкват физическите от пазара. Инсталацията на eSIM е бърза и лесна, като за целта потребителите трябва просто да сканират ваучер с QR код, предоставен от телекома.

    Предварителните поръчки за Samsung Galaxy Z Fold2 ще продължат до 17 септември, а ден по-късно – от 18 септември – ще започнат и доставките към първите, които са поръчали смартфона. Точните дати, на които поръчалите ще получат устройствата си, зависят от графика за обслужване на съответното населено място.

    Цените на новия сгъваем смартфон започват от 2869,99 лева в брой или 129,98 лева на месец, при поръчка на изплащане с двугодишен абонаментен план А1 One Unlimited 5XL. Пълният списък с цените на устройството при комбинация с различни тарифни планове от телекома може да бъде открит онлайн на А1.bg.   

     

     

    А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 г. A1 България отчита приходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

    A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

     

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0