• ЕСРИ България отбелязва 25 годишен юбилей

  ЕСРИ България отбелязва 25 годишен юбилей

  Компанията ще предоставя специализирани ГИС решения за тазгодишното издание на най-голямата инициатива за активен начин на живот у нас „Живей активно!“.

  ЕСРИ България отбелязва 25 годишен юбилей

  През септември ЕСРИ България, лидерът в областта на географските информационни системи у нас, чества 25 години от своето създаване. Основана през 1995, компанията е изключителен представител за България на пионера в сферата на ГИС Esri Inc., и  вече 25 години активно внедрява най-съвременни геопространствени технологии, предоставяйки на българските потребители световно утвърдени ГИС решения за техните нужди.

  По повод своята годишнина и като част от социалната си политика ЕСРИ България застава зад още една мисия – мисията за активен начин на живот. Компанията анонсира своето участие като основен технологичен партньор на най-голямата инициатива в тази сфера у нас “Нестле за Живей Активно!”. Събитието ще се проведе на 22 септември, за да мотивира повече хора да спортуват и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот. ЕСРИ България подпомага този своеобразен празник на движението с комплекс от специализирани ГИС приложения, които ще направят преживяването на участниците по-интерактивно и безопасно, като заедно съберат 15 000 000 крачки. През целия ден всеки ще може в реално време да проследява достигането на поставената цел с помощта на аналитичен уеб дашборд –  технология, използвана за управление на едни от водещите маратони в света.

  “Като екип, ние от ЕСРИ България сме посветени на каузата да развиваме и утвърждаваме мястото на геопространствените технологии във всички сфери на социалния живот у нас, като предоставяме ефективни ГИС решения за справяне с предизвикателствата на днешния и утрешния ден.“, коментира Евгения Караджова, управител на ЕСРИ България.

  Следвайки тази кауза, в своя 25-годишен опит ЕСРИ България непрекъснато открива нови хоризонти за изграждането на комплексни и иновативни ГИС системи у нас, базирани на утвърдени световни стандарти. Стъпвайки на Esri ArcGIS технологията, компанията реализира редица ГИС проекти в национален мащаб в различни сфери на икономиката, в това число кадастър, инженерна инфраструктура, околна среда, земеделие, сигурност, здравеопазване, образование и много други. ЕСРИ България е партньор на българските университети и официален организатор на Световния ден на географските информационни системи в България.

   

  За ESRI

  ESRI Inc. e световен пионер и лидер с 50-годишен опит в разработването и внедряването на географски информационни системи (ГИС), които функционират като неразделна част от почти всеки тип организация. Основана от Джак Данджермонд и съпругата му Лаура през 1969г., днес ESRI Inc.. разполага с 3 000 високовалифицирани специалисти, има 80 представителства и потребители в над 200 страни по света. 24 000 публични институции и над 400 000 компании по света използват ГИС софтуер на ESRI. ESRI GIS платформата е приета за ГИС стандарт в редица водещи организации, сред които НАТО, Европейската агенция за околна среда, структури на Европейската комисия и др. Повече информация на: http://www.esri.com/.

   

  За ЕСРИ България

  ЕСРИ България е създадена през 1995г. и е изключителен представител на ESRI Inc. за страната. ЕСРИ България  e лидер в областта на ГИС на българския пазар. В продължение на повече от 
  25 години ЕСРИ България реализира стратегически ГИС проекти в национален мащаб и в различни сфери на икономиката, включително кадастър, околна среда, инженерна инфраструктура, сигурност, здравеопазване, селско стопанство, образование и др. Компанията организира Световния ГИС Ден в страната ни. ЕСРИ България е партньор на българските университети и член на авторитетни български и международни организации. Повече информация на: http://esribulgaria.com/.

  Няма етикети за тази новина

  Оценка на новината

  0