• Samsung и IBM се обединяват в частни 5G, крайни и хибридни облачни решения

  Samsung и IBM се обединяват в частни 5G, крайни и хибридни облачни решения

  В рамките на ново сътрудничество Samsung Electronics и IBM ще разработят нови решения за мобилни компютърни изчисления и частни 5G мрежи.

  Samsung и IBM се обединяват в частни 5G, крайни и хибридни облачни решения

  В рамките на ново сътрудничество Samsung Electronics и IBM ще разработят нови решения за мобилни компютърни изчисления и частни 5G мрежи, за да помогнат на предприятията да подобрят оперативната ефективност и безопасността на работниците, като същевременно минимизират забавянията.

  Отворените, хибридни облачни решения ще дадат на предприятията по-задълбочена представа за данните или където те се събират като фабричен етаж или офис, преди данните да бъдат преместени в облак от информация. Процесът се нуждае от типа скорост на трансфер на данни, която предоставя 5G мрежата.

  Спечеленото сътрудничество комбинира мобилните устройства Galaxy 5G на Samsung и корпоративните мрежови решения на Samsung с мрежовото управление на IBM, хибридния облак, крайните изчисления и AI решенията и отворената архитектура на Red Hat.

  Samsung и IBM също ще проучат как производителите могат да използват частни 5G или 4G мрежи и 5G мобилни устройства с индустриални IoT решения.

  Преминаването към 5G ще ускори приемането на IoT решения и ще изисква от бизнеса да възприеме изчислителна стратегия, която им позволява да управляват своите IT среди отвсякъде“, каза К. Чой, ръководител на Global Mobile B2B Team. „Ние сме развълнувани да работим с IBM, за да открием как нашите уникални устройства, мобилни IoT и мрежови решения могат да предоставят на работниците от първа линия достъп до по-добри данни и по-полезна информация, за да издигнат бизнеса си на следващото ниво.

  Samsung IBM сътрудничество 5G Технологии

  Оценка на новината

  0