• В Страстната седмица наближава и крайният срок за участие в Националния конкурс „Най-зелените компании в България“ 2021

  В Страстната седмица наближава и крайният срок за участие в Националния конкурс „Най-зелените компании в България“ 2021

  Официалната церемония ще се проведе на 14 май 2021 г.

  В Страстната седмица наближава и крайният срок за участие в Националния конкурс „Най-зелените компании в България“ 2021

  Събитието е предназначено за компаниите, които имат зелени идеи, кампании, събития, инициативи или инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–здравословна среда. 

  Конкурсът е уникален за България, дори и в периода на пандемия 2020-2021, той отчита и награждава постигането на "зелени" цели и корпоративни стратегии. В новото си издание събитието е допълнено с нови категории, които отразяват усилията на бизнесите в условията на пандемия. Отново в конкурсната част ще участват отговорните бизнеси и организации, наред с общини, неправителственият сектор, а също и медиите със свои зелени инициативи.
   
  Кандидатурите се подават на български език. Допълнителните материали се прилагат чрез платформата за кандидатстване.
   
  Официалната церемония ще се проведе на 14 май 2021 г.

  Някои от основните критерии за оценяване, заложени в онлайн въпросника, са свързани с конкретни действия за намаляване на вредното въздействие от дейността на кандидатстващите, с проведената комуникационна кампания вътре в компанията и навън сред обществеността, както и с програми и дейности, свързани с използването на ресурси в компанията по начин, щадящ околната среда.

  Интерес предизвикват и категориите извън основния панел. За тези награди се кандидатства с олекотен въпросник и включват широк спектър от категории като:  
  Зелена иновация във времена на пандемия, Зелено събитие, Зелена технология, Зелена образователна инициатива, Устойчиви политики във времена на пандемия, Иновация от рециклирани материали и много други.

   

  В следващите дни можете да попълните своята заявка през сайта: https://green.b2bmedia.bg
  Кандидатури се приемат до 30 април включително.

  Няма етикети за тази новина

  Оценка на новината

  5.00