• GLAMI създава нов, лесен начин за пазаруване

  GLAMI създава нов, лесен начин за пазаруване

  С помощта на смарт технология, потребителите вече ще могат да видят разнообразни модни препоръки и оферти от различни онлайн магазини, селектирани спрямо вкуса им.

  GLAMI създава нов, лесен начин за пазаруване

  С всеки изминал ден се появяват все повече модни онлайн магазини. Вече има толкова много достъпни възможности, което е едновременно благословия и проклятие за нас. Постепенно обаче започваме да се изморяваме от богатия избор. Случвало ли ви се е да се чувствате толкова претоварени, че да не искате да пазарувате повече, а вместо това да отидете да гледате любимия си сериал?

  В случай, че пазаруването на дрехи ви отнема много време и енергия, GLAMI ще ви улесни. С помощта на смарт технология, потребителите вече ще могат да видят разнообразни модни препоръки и оферти от различни онлайн магазини, селектирани спрямо вкуса им. И всичко това само на една страница.

  Подобно на Spotify и Netflix, GLAMI ще постигне това чрез опознаване на личния ви стил. Първо ще започнем с кратък тест/анкета за любимите ви марки, предпочитания за стил и размер. Така само след няколко минути ще видите внимателно подбрана за вас гама продукти. GLAMI подбира артикули за вас сред стотици електронни магазини и марки, както истински стилист би направил. Колкото по-често използвате GLAMI, толкова по-добре персонализирани ще бъдат предложенията, които получавате.

  GLAMI създава дигитален бутик за всеки един посетител, който ще открие любимите си или нови марки във всякакви размери – от XXS до 7XL. Целта на онлайн бутика не е просто да обогати нещата, които вече имате в гардероба си или си представяте в ума си, а в допълнение към персонализираното пазаруването спрямо вашите индивидуални вкусове, да ви даде възможността да откриете нови дизайнери, марки и артикули, на които вероятно не бихте попаднали сами. 

  Имате нужда от повече? GLAMI ви предлага повече...

  Обичате да разглеждате GLAMI по традиционния начин? Все още можете да търсите и откривате артикули, както досега. Просто използвайте лентите за търсене, както и дадените филтри, за да видите продуктите спрямо вашите предпочитания. Можете също да проверите дали друг магазин има продукта, който сте харесали, и да сравните цените. 

  Вече не е нужно да се тревожите дали ще изпуснете някоя разпродажба. Просто харесайте артикула, към който имате интерес и GLAMI ще ви уведоми по имейл, когато/ако цената му бъде намалена.

  онлайн магазин businessnews.bg GLAMI смарт технология

  Оценка на новината

  0