• "Национални дни на кариерата" 2017 започва след броени дни

    "Национални дни на кариерата" 2017 започва след броени дни

    “Национални дни на кариерата” 2017, най-голямото кариерно събитие в страната, ще стартира на 14 и 15 март в столицата.

    "Национални дни на кариерата" 2017 започва след броени дни

    Национални дни на кариерата” 2017, най-голямото кариерно събитие в страната, ще стартира на 14 и 15 март в столицата. Във форума ще могат да вземат участие и гражданите на Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив, Свищов и Русе. Датите на събитието в градовете можете да откриете на сайта на „Национални дни на кариерата”.

    Организатори на събитието са Nestle и Job Tiger. Тази година за пръв път мениджъри на интересни позиции ще разкажат на младежите за своя кариерен път и разбира се, ще дават полезна информация за успешен старт.

    Освен това на форумът ще присъстват и международни компании, които с удоволствие ще се запознаят с младите таланти. Това е 16-тото издание на събитието и всяка година интересът става все по-голям. От 2002г. насам над 38 000 младежи са намерили подходяща работа за себе си на „Дните на кариерата”.

    Студенти и млади специалисти са добре дошли на събитието. Там те ще могат да се срещнат лично с работодатели от над 150 български и международни фирми, специализирани в различни области. Това е добра възможност и за работодателите, защото ще имат възможност да опознаят кандидатите и да им предложат подходящи условия.
     

    работодатели кандидати за работа "Национални дни на кариерата" кариерно събитие

    Оценка на новината

    0