• Нова платформа обединява администрацията и облекчава бизнеса

    Нова платформа обединява администрацията и облекчава бизнеса

    Нова платформа за управление на администрацията при строеж в направление „Архитектура и градоустройство“ ще облекчи процесите по получаване на всички административни актове, като разрешения и удостоверения.

    Нова платформа обединява администрацията и облекчава бизнеса

    Нова платформа за управление на администрацията при строеж в направление „Архитектура и градоустройство“ ще облекчи процесите по получаване на всички административни актове, като разрешения и удостоверения. Така гражданите и фирмите ще получават по-бързо само един формат, съдържащ всички административни документи.
     

    Новата платформа дава възможност за по-ефективно управление на административната част и процесите при устройството. За да създаде проекта, Столична община се е възползвала от различни услуги, като бизнес анализи, софтуерни решения и други.
     

    Бизнеса и гражданите ще могат да въвеждат и съхраняват, а в последствие и да получават достатъчно и конкретна информация за всяка географска единица. Платформата ще обедини районните администрации, които до сега работеха отделно една от друга и без налични добри технологии.

     

    архитектура Администрация платформа градоустройство

    Оценка на новината

    0