• Кое е най-доброто място за живот според класация на Deutsche Bank

    Кое е най-доброто място за живот според класация на Deutsche Bank

    Deutsche Bank направи редица изследвания на разходите на живот, замърсяване на въздуха, цени на имоти и други фактори в различни страни, за да определят най-доброто място за живот.

    Кое е най-доброто място за живот според класация на Deutsche Bank

    Deutsche Bank направи редица изследвания на разходите на живот, замърсяване на въздуха, цени на имоти и други фактори в различни страни, за да определят най-доброто място за живот. Противно на очакванията на всички ни мегаполисите, като Ню Йорк и Лондон, не заемат челни позиции, дори са доста назад в класацията.

    Оказва се, че най-доброто място за живот е Уелингтън, Нова Зеландия. Единбург във Великобритания и Виена в Австрия също отбелязват забележителни резултати по проверяваните критерии.

    Мелбърн и Цюрих заемат 4-то и 5-то място. Сидни, Бостън, Отава, Копенхаген и Амстердам попълват топ 10. Животът във всички тези градове е доста скъп, но от друга страна те предлагат по-високи доходи, по-чиста околна среда и по-висока достъпност до здравеопазването.

    В хода на изследванията, обаче не са взети в предвид възможности за забавления и социализация, каквито се предлагат в по-големите градове.

    по-високи доходи здравеопазване най-добро място за живот Deutsche Bank

    Оценка на новината

    0