• Учениците от София могат да вземат участие в програмата за млади предприемачи

    Учениците от София могат да вземат участие в програмата за млади предприемачи

    За втора година младите хора в София могат да научат как да създават дори бизнес стратегии, благодарение на сдружението „Асоциация за международно обществено развитие“.

    Учениците от София могат да вземат участие в програмата за млади предприемачи

    За втора година младите хора в София могат да научат как да създават дори бизнес стратегии, благодарение на сдружението „Асоциация за международно обществено развитие“. Проекта „Млад предприемач – методи за развитие на бизнес идея и реализация“ ще запознае учениците от последни гимназиални класове с тънкостите в бизнеса.

    Подкрепа на проекта оказва Столична община и Програма Европа 2017. Младежите, които ще участват в програмата трябва да са от София и да имат желание да развият предприемачески способности. Те ще започнат занятия през есента и ще преминат през различни етапи на обучение, в които ще се набляга на бизнес стратегии, изготвяне на бизнес план и идея, работа в екип и много други.

    В програмата ще бъдат включени 30 човека. За да попаднат в програмата учениците трябва да попълнят анкетна карта, съдържаща мотивационно писмо, която ще играе най-важна роля в одобрението.

    В рамките на проекта се предвижда и дискусия на тема „Какво искам да правя? Моите силни и слаби страни.“, която ще срещне бизнеса и учениците, преминали през обучението.

    Столична община "Млад предприемач - методи за развитие на бизнес и сдружение "Асоциация за международно обществено ра

    Оценка на новината

    5.00