• Идео разяснява защо целевата група в интернет е важна

    Идео разяснява защо целевата група в интернет е важна

    Добрата реклама е съвкупност от много неща. Изключително важно е да подберете правилния метод за реклама на Вашия продукт. Това са научили експертите от Идео.

    Идео разяснява защо целевата група в интернет е важна

    Добрата реклама е съвкупност от много неща. Изключително важно е да подберете правилния метод за реклама на Вашия продукт. Това са научили експертите от Идео. Компанията се занимава с изработка и поддръжка на интернет представянето на различни компании. Дейността на Идео се развива в интернет и е свързана с поддръжка на страници в различни платформи, създаване и управление на сайтове и цялостна дигитализация на бизнеса.

    За да бъде една реклама успешна трябва да се подбере и правилното място. Понякога, дори аудиторията да се състои от хиляди хора, това не гаранция за привличане на тяхното внимание.
    Всъщност успеха е комплекс от подходящ метод, целева група и времеви диапазон.

    Времевият диапазон също е важен и трябва да бъде съобразен с целевата аудитория. Екипът, към който ще се обърнете трябва да умее да анализира посещаемостта на страниците и сайтовете Ви, за да определи кога има най-голяма концентрация на потребители. В този диапазон трябва да има и най-много реклама.

    Екипът на Идео вече опит с таргетирането на аудитория, подходящите места за реклама, както и нейната най-подходяща концентрация. Екипът с удоволствие ще направи различни анализи и ще Ви покаже каква е средната възрастова група, посещаваща сайта Ви, какви са интересите на аудиторията, как най-често хората разбират за Вас и много друга полезна информация.

    Какво е анализ на целева група?
    Анализа се състои в подробно изследване на хората, посещаващи сайта или Фейсбук страницата Ви. Този анализ помага на екипа да разбере какво е подходящото съдържание, рекламиращо продукта и едновременно с това, будещо интереса на потребителя. Подходящото съдържание се базира на различни особености като средна възраст на потребителите, интереси, средно прекарано време в сайта и не на последно място – как потребителя стига до сайта на компанията.
    Тези данни са ключови за създаването на добър имидж на бранда и правилен подход към потребителя.

    Идео Груп Ideo анализ на целева група онлайн реклама аудитория

    Оценка на новината

    0