• Плащаш сега и пътуваш неограничено. Surf Air променя пътуванията

    Плащаш сега и пътуваш неограничено. Surf Air променя пътуванията

    Американската авиокомпания Surf Air е намерила начин да се отличи от своите конкуренти.

    Плащаш сега и пътуваш неограничено. Surf Air променя пътуванията

    Американската авиокомпания Surf Air е намерила начин да се отличи от своите конкуренти. Компанията вече стъпва в Европа и смята да промени изцяло бранша. Клиентите на компанията ще плащат своите полети по съвсем иновативен начин – чрез месечен абонамент.

    Месечните пакети на Surf Air са за полети от и до определени дестинации. Услугата е насочена най-вече към хората, които често пътуват по работа.
    Ако, например Ви се налага често да летите от Лондон до Ибиза ще трябва да платите само 2210 долара и да летите по този маршрут, колкото Ви се налага.

    Подобни маршрути ще има от и до Кан, Милано, Женева и Цюрих, а в по-късен етап ще бъдат добавяни още дестинации.

    Компанията стартира през 2013г. и вече има над 3000 редовни пасажери. Целта на Surf Air е да успее да реализира приходи в размер на 100 млн. долара за тази година, като Европа трябва да генерира 1/5 от печалбата.

    Голям брой европейци вече са закупили билети преди официалния старт на първия маршрут Лондон-Ибиза, който стартира днес. Пасажерите ще  летят със Embraer Phenom 300 и Pilatus. Всички пасажери могат да си спестят дългото висене на летището, защото компанията изисква пристигане само 15 минути преди полета.

    Авиокомпании самолетни билети авиации пътуване със самолет месечен абонамент Surf Air

    Оценка на новината

    5.00