• Започна кандидатстването за годишните бизнес награди на b2b Media

    Започна кандидатстването за годишните бизнес награди на b2b Media

    Най-иновативните компании, проекти и предприемачи могат да се включат в петото издание на b2b Media Awards 2019 до края на месеца 

    Започна кандидатстването за годишните бизнес награди на b2b Media

    Започна кандидатстването за петото издание на конкурса b2b Media Awards 2019. Конкурсът ще отличи бизнесите или техни отделни начинания, идеи, постижения, но също и най-креативните корпоративни офисинай-интересните външни пространства, както и социално-отговорни кампании, проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, инвеститорите с визия, иновативни сгради, мобилни и технологични новости, отбелязват организаторите. 

    Най-иновативните компании, проекти и предприемачи могат да кандидатстват за годишните награди на b2b Media до края на месеца. Тези, които се запишат за участие в конкурса до 23 юни, могат да се възползват от специална отстъпка за ранно кандидатстване.  

    Новите категории в конкурса за2019 година са: Предприемачество с кауза, Кампания с кауза и Социален проект.

    Ще се оценяват устойчиво и иновативно поведение, направени мащабни инвестиции, значими сделки, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

    В конкурса има специална категория, свързана с Кампаниите за изграждане на работодателска марка. Отново ще се приемат кандидатури и в категориите:

    • Кампания за community branding
    • Динамично развитие
    • Технологична иновация

    Приемат се също номинации за Бизнес лидер, Предприемач на годината, Инвеститор с визия и Бизнес дебют на годината.

    По време на официалната церемония на 10 юли 2019 година ще бъдат връчени по три награди във всички основни категории плюс Голямата награда. Голямата награда през 2018 година беше присъдена на Campus X / Telerik Academy

    Снимка: b2b Media

    b2b Media

    Оценка на новината

    5.00