• До 26 юни стават ясни ТОП 3 от „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“

    До 26 юни стават ясни ТОП 3 от „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“

    Гласуването във втория етап на класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” ще продължи до 26 юни, а потребителите трябва да избират сред ТОП 6 марки във всяка категория

    До 26 юни стават ясни ТОП 3 от „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“

    До 26 юни ще продължи гласуването в потребителската класация „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”, в която потребителите у нас могат да избират сред ТОП 6 марки във всяка категория. Гласуването се извършва онлайн на адрес: www.mylovemarks.eu, след предварителна регистрация. Във втори и в трети етап от гласуването потребителите трябва да посочат предпочитаните от тях марки в минимум 20 категории. Целта на втория кръг на класацията е да отсее ТОП 3 на марките финалисти във всяка категория.

    „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии, посочват създателите на инициативата. По този начин.

    Третият и последен кръг ще се проведе в периода 1 – 7 юли, в рамките на който ще станат известни брандовете - финалисти в 11-тото издание на класацията. ТОП 3 марките във всяка категория, както и техните бранд- и маркетинг мениджъри ще получат статуетка и сертификат за първо, второ и трето място за БРАНД мениджър на годината.

    Тази година за първи път ще бъдат връчени и призове за бранд мениджърите, маркетинг мениджърите и комуникаторите, развили и наложили марката сред потребителите – това са специалистите, стоящи зад всяко послание, слоган, статия и постове в социалните мрежи.

    Бранд- и маркетинг мениджърите на ТОП 3 марките във всяка категория ще могат да се състезават и за допълнителни призове, свързани с:

    • Най-креативен слоган;
    • Най-въздействащо послание;
    • Най-атрактивна FB-игра;
    • Най-активна кампания за „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” (онлайн, игри, нестандартни комуникационни канали).

    Също така, до 25 юни тече селекцията за участие в конференцията BRAND TALKS: Мисия „Любима марка”  от страна на бранд- и маркетинг мениджъри, имащи желание да споделят историята на своите марки, както и своите умения, опит и комуникативни подходи по пътя на успешното позициониране на бранда.

    Конференцията BRAND TALKS: Мисия „Любима марка” ще се състои на 11.07.2019 г. в Рейнбоу плаза, а същата вечер и награждаването на финалистите в класацията „Любимите марки” и „БРАНД мениджър на годината”.

     

    маркетинг класация бранд марки

    Оценка на новината

    0