• b2b Media раздава годишните си награди на 10 юли

  b2b Media раздава годишните си награди на 10 юли

  Сред новите категории тази година са „Предприемачество с кауза”, „Кампания с кауз” и „Социален проект”

  b2b Media раздава годишните си награди на 10 юли

  Над 70 проекта се състезават в петото издание на Годишните награди на b2b Media, с което се бележи рекорден интерес към събитието, съобщават организаторите.

  За отличията в над 20 категории се състезават организации, които имат значими постижения, както и новаторски, креативни и социално-отговорни проекти. Участниците са от различни сектори.

  Голямата награда на конкурса ще бъде връчена на най-иновативната от всички фирми с най-динамично развитие и най-креативни кампании.

  Конкурсът на b2b Media за пета година ще отличи не само бизнесите и техни отделни проекти, но също най-креативните корпоративни офиси, най-интересните външни пространства, както и проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, инвеститорите с визия, иновативни сгради, мобилни и технологични новости.

  Журито ще оценява устойчиво и иновативно поведение, направени мащабни инвестициизначими сделки, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

  Сред новите категории тази година са:

  • Предприемачество с кауза
  • Кампания с кауза
  • Социален проект

  А сред най-оспорваните категории са:

  • Кампания за community branding 
  • Динамично развитие 
  • Иновативен проект или услуга 

  И в това издание на конкурса ще бъде определен "Лидер на годината”, а  пълният списък на отличените ще стане известен след церемонията по награждаването на 10 юли.

   

  Годишните награди на b2b Media

  Оценка на новината

  0