• „Органик“ тур в Бургас

    „Органик“ тур в Бургас

    „Оргахим” представя цвета на 2019 година - „органик“ нюанс на зеленото

    „Органик“ тур в Бургас

    От 12-ти до 14-ти юли площад „Свобода“ в Бургас ще бъде дом на „Цвета на 2019-та година“ - „Органик“ нюанс на зеленото. Караваната на „Оргахим“ ще спре там в петък от 16:00 до 20:00 ч., събота между 10:30 и 18:30 ч. и в неделя от 10:30 до 14:30 ч., за да покаже на бургазлии и гостите на града как модерният за годината цвят може да преобрази дома им, информират организаторите на тура.

    По време на официалното представяне на цвета на 2019 година всеки ще бъде посрещнат с освежаваща напитка в специално създаден „Органик“ кът, а специални VR очила ще показват  как би изглеждал интериор в цвят „Органик“ или в друг избран цвят. Ще има и игра за най-запалените фенове на „Цвета на 2019-та година“. Желаещите трябва да се снимат пред специалната „Органик“ стена, да качат снимката във Фейсбук с хаштаг #Organic2019 и тагване @Оргахим, и могат да спечелят награда.

    Бургас е вторият град от „Органик“ турнето на „Оргахим“. В началото на годината водещи интериорни дизайнери, колористи, блогъри и артисти за съвременното градско изкуство определиха цвета, който ще влияе върху предпочитанията в интериорния дизайн и архитектурата през 2019-та година. Те избраха „Органик“ нюанс на зеленото. „Цветовете са навсякъде около нас, но не всеки може да си представи как те променят пространството. Затова цветът „тръгна“ на турне, за да покаже многобройните приложения на „Органик“ зеленото и начина да внесете стил в интериора и декорацията“, каза Емил Кунчев – маркетинг мениджър на „Оргахим“.

    След Бургас, караваната на „Орахим“ ще продължи към София на 19-ти, 20-ти и 21-ви юли.

    софия Бургас Органик зелено Оргахим Цветът на 2019-та година

    Оценка на новината

    0