• ИТ хакатон в областта на социалните плащания ще се проведе на 17 август

  ИТ хакатон в областта на социалните плащания ще се проведе на 17 август

  Амбициозната цел, която си поставят организаторите, е да бъде преобразен начинът, по който хората организират личните си финанси

  ИТ хакатон в областта на социалните плащания ще се проведе на 17 август

  ИТ хакатон в сферата на социалните плащания ще се проведе на 17 август. Организаторите на събитието са Paysafe Group - водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения, и най-голямата ИТ общност в България DEV.BG. Събитието е безплатно и всички ИТ инженери, които имат афинитет към технологиите и програмирането, могат да вземат участие.

  Мисията на тазгодишния хакатон е в областта на социалните разплащания. Амбициозната цел, която си поставят организаторите, е да бъде преобразен начинът, по който хората организират личните си финанси и това как разпределят сметката, когато са с приятели.

  Участие на събитието могат да вземат максимум 20 сформирани екипа. Всеки отбор следва да се регистрира индивидуално, като не трябва да надхвърля 4 човека. Всяка идея подлежи на одобрение.

  Голямата награда на хакатона е сумата от 4500 лв., като всеки от отборите ще има възможност да представи проекта си с кратка презентация пред журито и да се състезава за нея.

  Хакатонът започва в 09:00 ч. в сградата на Paysafe Group в София и ще продължи 10 часа.

  програмиране IT хакатон социални плащания Paysafe Group DEV.BG

  Оценка на новината

  0