• Куринарният Мood for food Street Fest за втора година ще завладее Пловдив

    Куринарният Мood for food Street Fest за втора година ще завладее Пловдив

    За най-смелите посетители, фестивалът предлага и станалото традиционно надяждане с люто

    Куринарният Мood for food Street Fest за втора година ще завладее Пловдив

    За втора поредна година кулинарният фест Mood for food Street Fest ще даде възможност на любителите на хубавата храна да се насладят на едно незабравимо преживяване. От 20 до 22 септември на Малката главна (ул. „Райко Даскалов“) в Пловдив Mood for food ще представи изобилие от вкусна храна – от сочни бургери до освежаващ италиански сладолед, и тази година ще има от всичко за всеки вкус, обещават организаторите. Миналата година фестът беше посетен от над 25 000 души.

    От български пухкави мекици до мексикански такоси и индийски ароматни чайове, екипът на Mood for food обещава и този път да отговори очакванията на посетителите си. Био и здравословни продукти, сред които натурален шоколад, барчета и безглутенова гранола, също ще присъстват в богатата палитра на фестивала, за любителите на балансирания начин на живот.

    Тази година тридневната програма на Mood for food включва музикални изпълнения, вкусна храна, а за най-смелите - традиционното надяждане с люто. За най-сръчните ще има обособени работилници за създаване на красиви лотоси от хартия и рисуване с брашно, както и за мандали от прежда. Тези и други изненади, сред които escape room на място и рисуване с къна, очакват посетителите в края на септември в Пловдив.

    Проектът е част от официалната програма на "Пловдив - Европейска столица на културата 2019".

    Снимка:  Mood for food Street Festival

     

    Пловдив - Европейска столица на културата 2019 Mood for food Street Fest кулинарен фестивал

    Оценка на новината

    0