• Кои са новите зимни дестинации на авиокомпаниите?

    Кои са новите зимни дестинации на авиокомпаниите?

    Тази зима авиокомпаниите стартират нови дестинации от България на цени от около 30 евро в двете посоки

    Кои са новите зимни дестинации на авиокомпаниите?

    Кои са новите дестинации, до които можем да летим от България като част от зимното разписание на авиокомпаниите, какви са цените и кога стартират полетите, обобщават от онлайн туристическа агенция eSky.

    Интересна дестинация, която стартира на 2 октомври, е Марсилия във Франция. Полетите ще се изпълняват 2 пъти седмично – в сряда и неделя, като от София излитат на обяд, в 13:25, а тези от Марсилия са сутрешни, с тръгване в 9:35 местно време. Цените започват от 36 евро за двупосочен билет и вече са в продажба.

    Същата компания започва да лети и до Париж в края на октомври, влизайки в пряка конкуренция с друга авиокомпания, което се очаква да понижи цените. Новите полети до Париж отново започват на цени от 36 евро двупосочно.

    Друга компания стартира изгодни полети от София до Виена на 28 октомври, на цени, започващи от 30 евро в двете посоки.

    В края на следващия месец започват да се изпълняват и полетите до Акаба, Йордания – отправна точка за посещение на Петра например. Цените за зимния сезон са повече от атрактивни, изтъкват от eSky – 40 евро за отиване и връщане.

    В последния ден на октомври започват и 2 нови маршрута на германска нискотарифна авиокомпания. Те ще се изпълняват 2 пъти в седмицата: до Дюселдорф – в четвъртък и събота, а до Щутгарт – във вторник и неделя.

    От януари 2020 година веднъж седмично от Coфия ще може да се лети до лeтищe Ийcт Mидландc във Beлиĸoбpитaния. В радиус от 30 км от летището са градовете Дерби, Нотингам, Лейчестър и Касъл Донингтън. Цената на билетите започват от 23 евро в посока.

    Полети нискотарифни авиокомпании зимно разписание нови дестинаци

    Оценка на новината

    0