• Петото издание на Туристическите Оскари е на 5 декември в хотел Маринела

    Петото издание на Туристическите Оскари е на 5 декември в хотел Маринела

    София става столица на Балканите

    Петото издание на Туристическите Оскари е на 5 декември в хотел Маринела

    София става столица на Балканите за 5-тото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2019, които  ще отличат  общини, хотелиери, турагенции и мениджъри в туризма от държавите на полуострова.

    Златните статуетки ще бъдат връчени на  5.12. 2019 г. от 20 ч. в хотел МАРИНЕЛА, съобщават организаторите на събитието VIP COMMUNICATION PR. 

    Журито вече обяви първите финалисти в конкурса. След тяхп е хотелът без аналог в района на Благоевград - „Парк Бачиново“. Разположен сред великолепния парк Бачиново, в подножието на Рила планина и само на 3 километра от центъра на великолепния град. Той е сгушен в подножието на югозападните склонове на Рила планина, на двата бряга на р. Благоевградска Бистрица (приток на р. Струма), на 101 км южно от столицата София.

    Хотелът е в центъра на прелестна картина, която успокоява, завладява и вдъхновява. Уютната атмосфера е чудесно условие, както за пълноценна почивка, така и за успешни бизнес срещи, активен спорт, бизнес и конферентен туризъм, както и условия за важни семейни събития и развлечения, далеч от шума и замърсяванията на градската среда, сред ухание на гора и билки, лечебен планински въздух и щедростта на южното слънце.

    „Парк Бачиново“ е с модерно обзаведени стаи и апартаменти, като разполага с 36 стаи и 3 лукс апартамента, един от които е младоженчески, както и с 2 фамилни апартамента. Всички стаи са оборудвани с централна климатична инсталация с възможност за индивидуално регулиране на температурата, разполагат с LCD телевизор, сателитни канали, мини бар и самостоятелни бани.

    В хотела има релакс зона – сауна, парна баня, джакузи; превъзходен ресторант, зимна градина, панорамен бар, градина с барбекю, тераса със спираща дъха гледка, конферентна зала, безплатен охраняем паркинг, безплатен безжичен интернет, сейф, телефон и факс. Осигурен е и достъп за хора в неравностойно положение. Ресторантът и градините са с капацитет 200 места.За семинар, презентация и конференция има многофункционална зала, оборудвана със съвременна техника, като капацитетът на залата е до 60 места. Отоплението е с екологично гориво.

    Партньори на Балканските награди за туристическа индустрия са: Сдружение Туризъм, Българската Хотелиеро-ресторантьорска асоциация, Бизнес Клуб Лондон и др.

    Категориите и критериите са в сайта на организаторите: 

    http://vipcompr.com/the-fifth-edition-of-the-balkan-awards-of-tourism-industry-is-december-5-in-sofia/ 

     

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0