• Колко ще ви струва Дан Пенья? (Част 2)

    Колко ще ви струва Дан Пенья? (Част 2)

    В никакъв случай не очаквайте по време на обучението си да станете приятели

    Колко ще ви струва Дан Пенья? (Част 2)

    Дан Пенья, известен още като „Човекът от 50 милиарда долара“, обича да сравнява сегашното поколение със снежинки, които падат от небето и се топят в дланта.

    Да стане Ваш наставник, изобщо не е лесно, дори понякога изглежда невъзможно. Той не е човек, на когото просто можеш да се обадиш, да си уговориш среща и да му платиш, за да „закърпи“ бизнеса ти.

    Да се учиш от Дан Пенья не е обичайно изживяване, като да ходиш на обучение в хотел или конферентна зала. Той живее в замък от 15 век, наречен „Guthrie“. В същото място и преподава на наставниците си.

    Това, което ви липсва, е психическата здравина.“ – отбелязва той. – „Тази черта липсва у повечето хора днес. Ще ви дам пример със себе си – бях хлапето, което всеки ден бе пребивано в училище, но и което отвръщаше на удара. Това ме превърна в човека, който съм днес.

    Много често Дан Пенья е обвиняван за хапливия език, който има. Като действащ треньор с висока производителност, той често си позволява да обижда а думите му са белязани с брутална честност.

    Неведнъж Пенья е споделял на своите семинари: "Ако оставя тук някой, който ме харесва, значи не съм успял." Затова в никакъв случай не очаквайте по време на обучението си  да станете приятели.

    Kолко струва всъщност Дан Пенья? Смята се, че нетната му стойност възлиза на 50 милиарда заради бизнес начинанията му, позицията на изпълнителен директор на различни корпорации, продажбата на книги и създадената от него треньорска програма Quantum Leap Advantage.

    Мнозина твърдят, че името му от 50 милиарда долара пък идва от стойността, която той дава на наставляваните. Не буквално, разбира се. Това е цифрата, която бизнесите им достигат след като преминат неговото обучение.

     

     

     

    Quantum Leap Advantage Дан Пенья Човекът от 50 милиарда долара

    Оценка на новината

    5.00